Vrijwilliger op Fonkeltoon

Voor de eerste editie van Fonkeltoon zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een fijn team en samen een onvergetelijke festivaldag neer te zetten? Schrijf je dan gauw in!

 

Fonkeltoon vindt plaats op zaterdag 16 juni van 12.00 tot 17.00 in het Julianapark in Utrecht. Vrijwilligersdiensten kunnen zowel in de ochtend, middag als avond plaatvinden. Ook als je maar een paar uurtjes mee kunt helpen, ben je heel erg welkom.

 

In ruil voor je hulp krijg je uiteraard gratis ontbijt, lunch of avondeten (afhankelijk van de tijden waarop je werkt), kun je het festival gratis bezoeken en maak je natuurlijk deel uit van een heel gezellig en warm Fonkelteam.

 

Hieronder kun je meer lezen over de verschillende vrijwilligersfuncties:

 

Bouwen & sjouwen

Als Fonkelbouwer zorg je ervoor dat het Julianapark wordt omgetoverd tot een waanzinnig festivalterrein.  Je bent bezig met het opbouwen van podia, kabels leggen, banken uitklappen en op het einde van de dag  breng je alles weer terug in de oorspronkelijke staat, alsof er niets is gebeurd in het park. Voor deze functie kan je je opgeven voor diensten in de ochtend, middag en/of avond.

 

Info & kassa

Het Fonkel info- en kassa team zorgt voor een warme ontvangst van alle bezoekers bij de ingang van het park en beantwoordt vragen bij de Fonkelinfostand. Je bent goed op de hoogte van het dagprogramma, sterk in hoofdrekenen en je bent communicatief sterk.

 

Publieksbegeleiders

De publieksbegeleiders van het festival (Fonkelaars) zijn de gastvrouwen en gastheren die zorgen voor een goede begeleiding en ondersteuning van het publiek bij de podia/activiteitenplekken. Ook let je erop dat de voorstelling of activiteit op tijd begint en beantwoordt je vragen van bezoekers. Als Fonkelaar ben je enthousiast, communicatief en klantvriendelijk.

 

Kuis & keurig

Het Fonkel kuis & keurig team zorgt ervoor dat het festivalterrein de hele dag fonkelt. Je let erop dat er geen afval in het park ronddwaalt, maar bent ook verantwoordelijk voor de decoratie en dat het hele terrein er gezellig en uitnodigend uitziet. Heb jij oog voor detail en zie jij werk snel liggen? Dan is deze functie je op het lijf geschreven.

 

Natje & droogje

Voor de artiesten en crew van het festival is er een speciaal Fonkelcrew-café achter de schermen. Het Fonkel horecateam  zorgt ervoor dat dit café op rolletjes loopt en dat artiesten en crew op tijd ontbijt, lunch en avondeten krijgen. Gastvrijheid is het sleutelwoord voor deze functie!

 

Geïnteresseerd in meerdere functies? Geen probleem, we werken met shifts, zodat je ook meerdere functies na elkaar kan vervullen.

 

 

Meer weten? Mail naar vrijwilligers@fonkeltoon.nl

Fonkeltoon 112005383213

Vrijwilliger worden?


Vul het formulier in en wij reageren zo snel mogelijk


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Alvast heel erg bedankt voor je aanmelding. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!